Schoonmaakbedrijf Tiel

SchoonmaakEen schonere werkplek zorgt voor betere resultaten. AMC Groep is een schoonmaakbedrijf dat ervoor zorgt dat uw kantoor er net en verzorgd uitziet, niet alleen voor u zelf maar ook voor uw klanten. Wij zorgen ervoor dat alle schoonmakende taken uit uw handen zijn genomen, zodat u zich beter kan focussen op uw werk. Door flexibele werktijden zorgen wij ervoor dat wij u niet tot last zijn. Wij kunnen voor en na kantooruren u te hulp zijn. Door onze uitstekende service zorgen wij dat wij betrouwbaar werk leveren, daarom zijn wij hét schoonmaakbedrijf TIel!

Schoonmaakdiensten

Buiten de normale schoonmaakactiviteiten, die worden geleverd door de AMC Groep, bieden wij u ook specialistische reiniging. AMC Groep bezit derhalve over de benodigde keurmerken en certificering. Voor eventuele verdere informatie heeft u de mogelijkheid contact met ons te nemen, wij vertellen u graag over alle schoonmaakdiensten die wij aanbieden in Tiel.

Calamiteitenservice

Wij beschikken over een filiaal in zowel Tiel als Venray. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wijchen. Wij gaan te werk in de hele regio Zuid, West en Midden Nederland. Heeft u hulp nodig bij brandschade, waterschade en braakschade? Wij staan altijd voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn wij te bereiken op ons alarmnummer. Wij proberen de materiële- en de emotionele schade te beperken tot het minimum. Voor meer informatie over calamiteiten en onze reiniging diensten kunt u contact met ons nemen. Ons calamiteitennummer is: 024 – 6450804.